Slana jela

Uz naše fine zalogaje naučićete možda i najveću smisao zivota – priuštiti sebi trenutke zadovoljstva!
Neki žive upravo za te trenutke. Stoga i ne čudi izreka da nema iskrenije ljubavi od ljubavi prema hrani. Bogata trpeza  hrane ‘sa dušom’ formirana prema vašim željama, predstavlja posluženje gde svaki gost može pronaći svoju idealnu kombinaciju.

Pite i peciva

U mogućnosti smo da za vas pripremimo veliki izbor pita i peciva po tradicionalnim receptima. Naš cilj je da vas prepoznatljivim mirisom domaće savijače ili kiflica, vratimo u neka bezbrižna vremena, da svaki naš zalogaj u koji smo utkali ljubav i trud, poistovetite sa kulinarstvom naših baka.
9.8/10

Cena od 550  din/kg do 1.200 din/kg

Slani mafini

Šta je to neodoljivo mekano, a slano, nestane za tren jer odgovara svačijem ukusu, a puno različitih namirnica koje mu daju specifičnost… Pogodili ste… mafini!
9.5/10

Cena od 100  din/kom do 150 din/kom

Slane torte i rolati

Jedna od najlepših stvari u životu jeste što bar na trenutak možemo sve poslove i brige ostaviti po strani i svu pažnju preusmeriti  onome što nam pričinjava zadovoljstvo. Ukusni zalogaji sa bitnim osobama svakako to jesu. Jer nista ne spaja ljude tako jako, kao dobra hrana.
9.7/10

Cena od 1.200 din/kg

Ketering za decu

Krucijalna svera našeg poslovanja svakako su najmlađi. Znamo koliko je teško inspirisati njihova čula ukusa, stoga im sa posebnom pažnjom i strogo biranim namirnicama neprestano priređujemo nešto nesvakidašnje, novo i drugačije. Cilj naše igre hranom je zadobiti njihovo poverenje na duže staze.
9.8/10

Cena od 1.000 din/kg

Salate

Da li ste znali da je za najpoznatiju salatu na Balkanu zaslužan jedan Olivije?! Napoleon je poprilično umešao prste u jela koja se danas nalaze na nasoj trpezi, te nema sumnje da je to bio slučaj i sa Ruskom salatom. U drugim zemljama, salate su skupocena, kulinarska remek dela, zbog kojih se specijalno ide u restoran, dok kod nas, to je samo dodatak uz glavno jelo.
9.8/10

Cena od 700 din/kg do 1.500 din/kg

Kanapei

Doslovno prevedeni sa francuskog, označavaju hranu koja je na “podlozi”. To 
su minijaturne kreacije od različitih namirnica. Jedino pravilo koje se mora ispoštovati pri njihovom kreiranju je veličina. Ova magija mora stati u zalogaj.
9.5/10

Cena od 1.100 din/kg do 1.600 din/kg

Brusketi

Italijansko predjelo koje čini prepečeni hleb, preliven maslinovim uljem i začinjen belim lukom. Danas postoje razne varijacije posluženja ove vrste. I prvenstveno zavise od mesta gde ih konzumirate. Nemojte im suditi po izgledu, već pustite da sinfonija kompleksnih ukusa dopre do vas. Pronađite svoj idealni spoj.

9.5/10

Cena od 1.100 din/kg do 1.500 din/kg

Brzi zalogaji

Maštoviti zalogaji u kojima pokazujemo svu našu kreativnost i inspiraciju. Jer se ukusi ne rađaju već stvaraju.

9.5/10

Cena od 800 din/kg do 1.500 din/kg