Slatki sto

Sve slatko što poželite na jednom mestu. U kombinaciji boja i ukusa koje vi i vaši najdraži najviše volite. Bezbroj razloga za zabavu i druženje. Napravite  svoju idealnu kombinaciju: cake pops, cupcake, mafini ili medenjaci?! Slatki sto je tu da ispuni svaku vašu najslađu želju!

Mafini

Poslastica raskošnog ukusa čija popularnost ne jenjava. Zabavni su jer sa njima mašta ne poznaje granice. Dodajući osnovnom biskvitnom testu sveže voće, kokos, filove ili kremove, kreira se čitav spektar ukusa i stvaraju perfektni utisci na sva vaša čula.

9.6/10

Cena 100 din/kom

Cupcake

Mafini sa stilom postaju kapkejkovi. Definitivno jedna od najpopularnijih poslastica. Svojim šarenolikim izgledom ostavljaju bez daha. Idealni su za sve vrste proslava, rođendane, godišnjice… Sjajna stvar je mogućnost kombinacije više filova čime se vizuelno stvaraju prava mala umetnička dela.
9.5/10

Cena od 150 din/kom do 200 din/kom

Cake pops

Maleni zalogaji intenzivnih ukusa. Obloženi crnom, belom ili čokoladom u boji. Pravljeni u formi lizalice (mogu biti i tematski) nezaobilazan su detalj dečijih rođendana.
9.5/10

Cena od 70 din/kom do 150 din/kom

Medenjaci

Aromatični kolačići koji se prave od meda te otuda i potiče sva njihova slast. U svom svečanom ruhu od rojal mase čine sastavni deo svake praznične trpeze i proslave sa stilom.
9.5/10

Cena od 50 din/kom do 100 din/kom
Poručivanjem preko 50 komada medenjaka dobijate gratis 10 komada.

Mini torte

Kako raste vaša ljubav prema slatkišima tako i naša želja da izmaštamo što više načina na koje možete uživati u našim ukusima. Retka su zadovoljstva koja se mogu meriti sa osećajem koji rađa grickanje torte ili nekog drugog slatkiša sa vama dragom osobom. Ovim slatkim znakom pažnje nikoga nećete ostaviti ravnodušnim. Idealne su kao poklon, bilo da je Dan zaljubljenih, 8. Mart ili neka druga prilika… Neodoljivu slast mini torte podelite sa onima koje najviše volite.

Mini torte mogu imati od 1 do 2 kilograma, za njih ne važe dole navedeni ukrasi. Ukrašavanje mini torti radimo na zahtev po dogovoru.

Cena od 1.200 din/kg do 1.500 din/kg

9.6/10